Läs mer

Efterlängtad återingvigning av välbesökt restaurang

Under måndagen invigdes det totalrenoverade köket i Restaurang Kaveldunet på Kerstinsås. Därmed kan nu, efter drygt sju månaders renovering, den populära restaurangen och mötesplatsen för äldre i Nossebrotrakten, öppnas igen.

– Det är jättefräscht. Det är fantastiskt fint! Det ska bli jätteroligt att jobba här. Vi har längtat! Det är knappt så man vågar ta på kylskåpen, skrattade kocken Katarina Andersson i samband med invigningen.

Kökspersonalen klippte tillsammans invigningsbandet till restaurangköket och Essunga kommuns kostchef höll tal inför den församlade skaran, till stor del bestående av stamgäster som nu återigen kan besöka sitt favorithak i Nossebro.

– Vi har väntat på den här dagen. Vi brukar gå och äta här och ibland hämtar vi hem mat. Maten är jättegod. Mycket uppskattad, konstaterade restaurangbesökaren Kerstin Johansson som bor på trygghetsboendet Misteln som ligger nära restaurangen.

– Det har kommit hit en del människor till invigningen som väntat på att få komma hit och äta som vanligt igen, konstaterade kostchef Majlis Kuhlin Gustavsson.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!