Läs mer

Om Essunga kommuns webbplats

Essunga.se är Essunga kommuns officiella webbplats med information om Essunga kommuns tjänster och verksamheter.

Essunga kommuns mål är att ha en så användarvänlig webbplats som möjligt. Den är responsiv, vilket betyder att den fungerar i alla skärmstorlekar. Innehållet anpassar sig alltså efter vilken typ av enhet du använder. Vi jobbar också mycket med webbplatsens tillgänglighet. Du kan lyssna på webbplatsens innehåll genom att klicka på länken "Lyssna" som finns längst upp till höger på varje sida.

Vi tror att du besöker kommunens webbplats för att ta reda på något eller för att utföra ett ärende – inte att du bara besöker webbplatsen för nöjes skull. Därför skriver vi så kortfattat vi kan, så att du snabbare hittar det du söker. Det finns en språklag i Sverige som bland annat säger att vi ska skriva vårdat, enkelt och begripligt. Det kallas klarspråk. Vi strävar efter att använda bland annat du-tilltal, många aktiva verb och undviker krångliga och onödigt formella ord.

Vi vill gärna ha tankar och idéer från dig om hur du tycker webbplatsen fungerar. Klicka på länken "Ställ en fråga" som finns längst ner på varje sida så hittar du mer information om hur du kan framföra dina åsikter. Vill du kontakta den som är ansvarig för just en specifik sida på vår webbplats klickar du på sidansvarig. Du får då upp ett formulär där du kan skriva och skicka in din kommentar. Tack för att du hjälper oss att utveckla vår webbplats!

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!