Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt och öppettider

Essunga kommuns kommunkontor hittar du i Nossebro på Sturegatan 4. I kommunhuset finns ett flertal verksamheter samlade, däribland Samhällsbyggnadskontoret och Individ- och Familjeomsorgen. Våra öppettider hittar du också här.

Du kan nå kommunens reception, telefonväxel och kommunkontor på telefon 0512-570 00 på följande öppettider:

  • Måndag kl. 08:00 - 17:00
  • Tisdag - fredag kl. 08:00 - 16:30
  • Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00

Kommunkontoret stänger kl 12 följande dagar:
Skärtorsdag, Valborgsmässoafton, dag före Kristi Himmelfärdsdag, dag före Midsommarafton, dag före julafton samt dag före nyårsafton. Kommunkontorets personal har flexibel arbetstid.

E-post: kommun@essunga.se

Postadress
Essunga kommun
465 82  Nossebro

Besök
Sturegatan 4, Nossebro

Kommunchef Lars Jerrestrand, 0512-570 25 (kommunen, ekonomi) 
Kommunalråd Daniel Andersson, 0512-570 20 (kommunstyrelsens ordförande)

Du kan även fylla i formuläret nedan för att ställa din fråga. Vi ber dig då att fylla i dina kontaktuppgifter för att vi ska kunna återkomma till dig med ett svar. Vill du istället lämna en synpunkt på någon av våra verksamheter ber vi dig använda vårt synpunktsformulär.


Dina kontaktuppgifter
Samtjänst Essunga kommun - Polisen
Kommunen och Polisen har ingått ett avtal där kommunen kommer att ge viss service till kommuninvånarna. Detta innebär att du på kommunkontoret kan få blanketter, få information om öppettider och kontaktuppgifter till polisen, lämna hittegods, efterfråga borttappade nycklar samt lämna blanketter eller andra dokument som ska till polisen.

Mobila poliskontoret i Essunga nås på 070-232 10 00. Det är stängt under veckorna 28-31. Besökare hänvisas då till ordinarie polisstationer.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt