Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Meny restaurang Kaveldunet

Restaurang Kaveldunets skylt

Restaurang Kaveldunet hittar du på Kerstinsås i Nossebro. I köket på Kerstinsås lagas frukost, middag och kvällsmat till boende på Kerstinsås.

Kaveldunets restaurang har återigen öppnat upp sedan den 1 september 2020 men med några anpassningar för att säkerställa exempelvis distansering och för att hygienkrav kan följas. Detta innebär bland annat att verksamheternas personal inte sitter ute bland övriga besökare utan får använda samlingssalen Stenbron vid måltiderna. Alla som besöker restaurangen uppmanas att använda tillhandahållen handsprit och att följa uppmärkta regler för köbildning så att det hålls säkra avstånd mellan alla besökare. Salladsbuffén hålls tills vidare stängd. Boende på Kerstinsås får fortsatt sina måltider serverade på de olika avdelningarna och äter aldrig i restaurangen. Det kommer att dagligen följas upp att restaurangens besökare efterlever de regler som är satta så att restaurangen kan fortsatt hålla öppet om inte rådande smittläge kräver annat. Möjligheten att beställa matportion tas bort när restaurangen öppnar.

När restaurang Kaveldunet öppnar gäller följande öppettider:

Måndag - söndag 11.30-13.30.

Lunch lagas till restaurang Kaveldunet, Lindbackens äldreboende samt till kommunens matdistribution. Kommunens biståndshandläggare gör en bedömning om behov finns för matdistribution.

Pensionärer äter för 59 kr då ingår Varmrätt, sallad, valfri dryck, bröd, kaffe och efterrätt. Man kan köpa ett häfte för 590 kr med 10 stycken lunchkuponger.

Matsedlar Kaveldunet

Nyhet: Från och med 5 oktober serveras åter 2 alternativa rätter att välja mellan.

Nu kan man också följa restaurang Kaveldunet på Facebook, där bilder på mat och meny läggs upp. Du hittar Facebooksidan här.länk till annan webbplats

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt