Läs mer

Ett stort tack till våra medarbetare!

Vård och omsorg hyllar sommarens insatser

Det är med stor tacksamhet som våra enhetschefer inom vård och omsorg lyfter sina medarbetares insatser under sommaren som gått. Pandemin gjorde att munskydden återinfördes och vädret bjöd på intensiv värmebölja, så det har inte saknats utmaningar för personalen.

- Jag vill rikta ett stort tack till alla som jobbat i sommar. Dels de som jobbat tidigare år, de som är helt nya men framförallt de som har så stort hjärta att de kommer in på sin egna semester från annat arbete som inte är vårdrelaterat över huvudtaget, säger Malin Rydstedt, enhetschef inom äldreomsorgen. Det tyder på att det finns oerhört mycket engagemang i den här kommunen men också för andra människor i samhället. Våra semestervikarier är våra eldsjälar och jag är så tacksam för alla dagar de har kunnat ställa upp och arbeta så att vår ordinarie personal kan få sin semester och så att vår verksamhet bedrivs med kvalitet, vilket är så betydelsefullt.

Tammam Taha och Natali Ekman Jörkander

Natali Ekman Jörkander, även hon enhetschef, instämmer i uppskattningen av våra medarbetare. - Visst har sommaren bjudit på utmaningar men jag vill rikta ett stort tack till både våra vikarier men framförallt till vår ordinarie personal. De har ställt upp, de har varit positiva och flexibla. Vi hjälps åt känner jag. Detta trots att det är munskydd och att det är varmt så försöker de alltid att göra sitt bästa och jag är jättestolt över våra medarbetare. Utan dem hade det inte gått den här sommaren!

Här hittar du de filmklipp som publicerats på våra sociala medier:

Fler klipp presenteras inom kort.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt