Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsmarknad

Barnhänder som tvättas

Essunga kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med cirka 500 anställda. Det övergripande målet med personalpolitiken är att den ska främja verksamheten och bidra till dess effektivisering och förnyelse. Ledorden för oss är utveckling och engagemang. Vi ser gärna att du hör av dig om du har några frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb i vår organisation

Sök sommarpraktik hos oss!

Sommarpraktik

Ta chansen att få arbetslivserfarenhet och att knyta viktiga kontakter för framtiden! Nu kan du som bor i Essunga kommun och är född 2000-2002 söka sommarpraktik hos oss. Nytt för i år är att du söker via vår rekryteringstjänst Varbi. Efter ansökningsperioden får du ett mejl där du tackar ja/nej till den erbjudna platsen. Du söker sommarpraktiken via den här länkenlänk till annan webbplats. Ansökningstiden är 15 mars till den 15 april.

Praktiken sker i första hand i kommunens förvaltningar eller föreningarna i kommunen. Exempel på arbetsområden är: barnomsorg, gata/park, kök, vaktmästeri, äldreomsorg samt föreningsliv.

Sommarpraktiken kommer att ske under 2 eller 3 veckor ca 60-90 timmar totalt. Dessa två-tre veckor infaller i huvudsak under två perioder:

Period 1: Vecka 25-29 (18 juni - 20 juli)

Period 2: Vecka 30-33 (23 juli - 18 augusti)

Sommarpraktiken är 2 veckor med undantag för arbete inom äldreomsorgen som innefattar 3 veckor eller om du går en ledarutbildning via din förening. Ersättningen är 60 kr/timmen inklusive semesterersättning.

När din ansökan är registrerad får du tillbaka ett svarsmejl att ansökan är mottagen. Du får ett slutgiltigt besked om plats via mejl senast 31 maj.

Registerutdrag

Kom ihåg att vid sommarpraktik inom fritidshem och förskoleverksamhet krävs registerutdrag. Detta enligt lagen om registerkontroll inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg (SFS 2000:873)

Registerutdraget beställs via https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ och vi ber dig som är intresserad av att jobba inom barnomsorgen att ansöka om detta snarast, då det är en handläggningstid på cirka 2 veckor hos polisen och vi behöver detta utdrag senast 3 maj. Observera att utdraget ska skickas oöppnat till:

Essunga kommun, Sturegatan 4, 465 30 Nossebro.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Kontakt