Läs mer

Följ kommunfullmäktige live: Måndag 18.30

På måndag sammanträder politikerna i kommunfullmäktige: Du kan följa mötet direkt via skärmen eller genom att ta dig till aulan vid Nossebro skola.

måndag klockan 18:30 så samlas kommunfullmäktige i aulan vid Nossebro skola. Här kan du följa mötet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan läsa dagordningen här. Öppnas i nytt fönster.

Kommunfullmäktige samlas för att som vanligt besluta om en rad ärenden och sammanträdet inleds med information från Göliska IT, vilket är ett kommunalförbund för kommunerna Götene, Lidköping, Skara, Vara, Grästorp och Essunga och som ansvarar för IT-frågor i dessa kommuner.

Kommunfullmäktige kommer även att ta ställning till Essunga kommuns årsredovisning för 2023, vilket uppvisar ett positivt resultat på 11,2 miljoner kronor. Detta är ett högre resultat än budgeterat och når upp till kommunens ekonomiska mål.

Vidare har kommunfullmäktige att tillsätta en rad platser i kommunens nämnder som för tillfället är vakanta.

Om inte sändningen startar behöver du tillåta popup-fönster i din webbläsare. Äldre webbläsare kan ha svårt att spela upp webbsändningen. Om du upplever problem, prova med en annan webbläsare eller med att uppgradera din befintliga.

Ansvarig utgivare är Tomas Johansson, kommunfullmäktiges ordförande.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!