Läs mer

Nossebro marknad på onsdag den 29 mars

"Nu vill veta mer om vad våra marknadsbesökare tycker!"

På onsdag den 29 mars är det återigen dags för Nossebro marknad. Nytt för den här gången är att det även arrangeras ett bakluckeloppis på en del av marknadsområdet.

- Över 80 knallar har anmält sig så vi hoppas på en välbesökt marknadsdag, säger Pernilla Nilsson. Det som sticker ut för mars månad är att det är många food trucks som har anmält sig, så här kommer det finnas ett varierat utbud av mat, för den som är sugen. På en del av området blir det bakluckeloppis och mittemot ICA hittar man dagens tema, vilket är sport- och friluftsliv. En ytterligare nyhet är att vi arrangerar en tävling på marknadsområdet där man kan vinna fina priser. Mer information hittar man vid den gula kommunvagnen.

Den här dagen har man också möjlighet att träffa en tillfällig medarbetare på marknaden. Det är Dennon Karlander, som till vardags går i åttonde klass på Nossebro skola och har under vecka 13 praktik på kommunkontoret i Nossebro. Han får då bland annat följa med Pernilla och lära sig mer om olika kommunikationsaktiviteter och kommer genomföra en marknadsundersökning bland besökarna.

- Jag har alltid gillat att gå på marknaden men nu ska det blir extra kul att gå runt och få prata med marknadsbesökarna. Ser ni mig på onsdag, så kom gärna fram och prata med mig!, säger Dennon.

- Det är så roligt att ha en praktikant och vi är så tacksamma för att Dennon har valt att praktisera hos oss, säger Pernilla.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!