Läs mer

Det finns många fördelar att ta emot praoelever!

Lär känna framtidens arbetskraft!

Nu söker vi praoplatser till elever i årskurs 9

Genom att ta emot praoelever så erbjuds du en fantastisk möjlighet att möta blivande medarbetare, kollegor och beslutsfattare. Genom att visa eleverna vilka möjligheter som finns på arbetsmarknaden stärker du din egen och regionens kompetensförsörjning. Att ta emot praoelever är också ett sätt att stärka det egna varumärket. Din arbetsplats kan ge en ung människa chansen att, kanske för första gången, se hur arbetslivet fungerar. En bra praoupplevelse håller i sig länge och sprids till kompisar, föräldrar och lärare år efter år. Sist men inte minst - dagens unga är framtidens kunder och beslutsfattare. Du som arbetsgivare kan förbereda och planera för de kunskaper, tankebanor och behov som arbetstagarna kommer ha framåt. Låt dig inspireras! Passa på att ta in en ung persons perspektiv på din verksamhet!

Förfrågan om praoplatser för årskurs 9 2022

Prao är en del av undervisningen i grundskolan. Det är till stor hjälp om er arbetsplats kan ta emot en eller flera elever. Har ni möjlighet att ta emot båda veckorna är det allra bäst, men även en vecka är mycket värdefullt.

Praoperioden är hela vecka 41 (ca 50 elever) och hela vecka 42 (cirka 25 elever).

Vi ser gärna att arbetstiderna är 8.30 till 15.00. Om dessa tider inte fungerar på arbetsplatsen så skriv gärna de tider som gäller så eleverna vet när de väljer plats.

Vi önskar svar senast tisdag 13 september.

Exempelvis uppgifter om skoltid, lunch, arbetskläder

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt