Läs mer

Bli en samhällshjälte redan idag!

Ännu finns det möjlighet att få semestervikariat inom vård och omsorg!

- Vi behöver fler vikarier inom vård och omsorg för att vi ska kunna lösa sommarens önskemål om semester. Våra hjältar som ställt upp under pandemin behöver vara lediga och nu gör vi allt vi kan för att lösa sommarens bemanning, säger Malena Hansson, enhetschef inom äldreomsorgen. Det är så viktigt för dem att få återhämtning!

Vi söker därför fler semestervikarier till både särskilt boende och inom hemvård. Essunga kommun erbjuder trivsamma arbetsplatser inom vård och omsorg och erfarenhetsmässigt så vet vi att flera sökt sig tillbaka när man vill ha tag i sommarjobb. - Vi värdesätter våra vikarier och vill att de ska trivas hos oss!, betonar Malena. Vi lyfter gärna möjligheterna att ta promenader, ordna grillkvällar, besöka marknaderna, baka eller spela spel. Vi har satsat på teknisk utrustning för att ordna spelaktiviteter på nytt modernt och detta har skänkt många glada skratt åt både personal och boende samtidigt som de stimulerar personer till rörelse och social interaktion.

Det är oerhört roligt att arbeta med människors behov och stötta dem i deras vardag. Här är brukaren i centrum och dennes delaktighet och möjlighet att påverka hur man får sitt stöd, är målet med vår verksamhet. Här finns den sanna glädjen i att hjälpa en annan människa och bevara det friska!

Sök vikariat via dessa länkar:

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt