Läs mer

Nu startar ABC-kurser på nytt

Den 13 oktober ges första tillfället

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABC:s gruppträffar handlar om.

- Nu äntligen kan vi öppna upp för fortsatta ABC-träffar, säger Matilda Karelund, förskollärare. Den här gången ges först och främst plats till de som på grund av pandemin, inte hann fullfölja kursen. Men det finns även platser för andra föräldrar som är intresserade av att lära sig mer om sitt föräldraskap och hur man kan bygga en bra relation med sina barn. ABC består av fyra gruppträffar kring varsitt tema. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och varje grupp har som mest 10 deltagare. Alla är föräldrar till barn i åldrarna 3-12 år. Det kostar inget att gå kursen och första tillfället är den 13 oktober uppe på familjecentralen ovanför apoteket i Nossebro. Anmälan görs till familjecentralen Regnbågen på 070-948 73 29 eller till familjecentralens epost.

Läs mer om ABC-träffarna i den här foldern. Pdf, 1 MB.

Familjecentralen Regnbågens öppna förskola är ännu stängd på grund av pandemin. Vi meddelar så fort vi vet om detta förändras via våra sociala medier. Du kan följa oss på sociala medier, se länkar nedan.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!