Läs mer

Äntligen Nossebro marknad!

Anpassningar görs för att undvika trängsel

Efter att ha varit pausad i över ett år är nu så äntligen Nossebro marknad tillbaka onsdagen den 25 augusti. Marknaden är givetvis anpassad till gällande rekommendationer och vi ber alla besökare vara noga med att stanna hemma om man har symtom, undvika trängsel samt hålla avstånd. Marknadsstånden kommer att glesas ut i gångarna och det finns bord uppställda där det finns handsprit tillgängligt.

- Just nu är det 95 stycken knallar inbokade och vi hoppas fler kan tillkomma innan det är dags, säger Pernilla Nilsson. Det finns plats för några fler och vill man boka in sig ring Sören Aghamn på 0512-570 17. Det kommer finnas att brett utbud av varor såsom närproducerat, blommor, garner, gardiner, bröd, ost, kaffe och te, chark, skor och kläder, marknadsgodis, smycken och hushållsprodukter, tillbehör till hund, hälsoprodukter, mattor, slöjdprodukter, ja här finns som vanligt det mesta! För den hungrige kommer det finnas lättare servering i eventtältet mitt emot ICA.

Tema för augustimarknaden är värme och energi och det finns mer på det temat vid eventtältet. Här kan du träffa företagen som ger dig förslag på värmealternativen inför vintern och du kan även träffa elbilsförsäljare. Nytt för i år är att Saxtorget blir parkeringsyta för besökare och att marknadsytan i högre grad är samlad längs marknadsgatan.

- Marknaden är väldigt viktig för oss och för att dra besökare till vår kommun och våra besöksmål, fortsätter Pernilla. Vi följer givetvis pandemins utveckling och det innebär att marknaden kan komma att ställas in med kort varsel. Skulle det inträffa kommer vi att informera omgående här på webben och i våra sociala medier. Planeringen fortgår dock som vanligt för årets kommande marknader, som äger rum 29 september, 27 oktober och 24 november. Läs mer om dem här.

Nu håller vi tummarna för att vädret ska bli bra på onsdag!

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt