Läs mer

Utomhusbadet öppnar!

Nossebro bad och camping öppnar utomhusbassängen med vissa anpassningar

På fredag den 11 juni öppnar utomhusbadet för allmänheten och då öppnar även verksamhetens café. - Det ska bli så skönt att äntligen kunna öppna upp vårt fina bad för allmänheten, säger Rebecka Andréasson, badmästare. Vi kommer givetvis följa de råd och rekommendationer som gäller för verksamheten. Detta innebär att vi har ett max-antal för badet och att omklädningsrummen är stängda. Det finns dusch utomhus men våra badgäster får duscha hemma innan sitt besök. Bastun är också avstängd av denna anledning. Våra gäster måste tänka på att hålla avstånd och följa de rekommendationer som råder i anläggningen. Vi ber gäster följa de pilar som satts upp och vi har märkt upp vilka in- och utgångar som gäller, så att vi inte skapar trängsel någonstans. Vi uppmuntrar våra bad- och kafégäster att sitta utomhus.

Motionssim kommer framöver att erbjudas måndagar och onsdagar i utomhusbassängen på tidiga morgonen och behövs inte bokas i förväg (vilket man behövt tidigare under våren). Fysisk aktivitet på recept, Far, kommer som tidigare kunna vara bokningsbart och möjliggörs som tidigare i inomhusbassängen. Vi har även kvar möjligheten att boka familjebad och även där är det inomhusbassängen som fortsatt gäller.

Vårt mysiga kafé tillhandahåller både glass, kakor och smörgåsar för den som är sugen. Vid utebadet kan man köpa glass och dricka och kaffe i Grodans kiosk och betala med swish, vilket också ett led i vår coronaanpassning. Detta innebär att vi också är en kontantfri-anläggning för att minska risken för smittspridning. För allas säkerhet påminner vi om att det är skärmförbud i vår badverksamhet. Därtill är vi också en tobak- och alkoholfri verksamhet.

Man kan hyra kanot via vårt bokningssystem e-Serve eller så kan man ringa oss, 0512-570 43, för att boka. Även äventyrsgolfen går att boka via e-Serve i år. Campingen är öppen och för att boka sig får ringa oss. Våra öppettider hittar du här.

Varmt välkomna!

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt