Läs mer

Om sommarens evenemang

Marknader i maj och juni inställda

- Trots att många evenemang tyvärr är inställda, finns det ljusglimtar som förtjänar att lyftas, säger Pernilla Nilsson, kommunutvecklare. Ett sådant exempel är vår Rally Quiz, som ersätter inställda Nossebro motorlördag den 6 juni. Rallyquizen som går av stapeln den 6-7 juni hoppas vi blir en trevlig stund bakom ratten för alla motorentusiaster. Quizet kan man antingen köra via en app som heter GPS Quiz eller hämta en talong utanför Nossebrobadet. Mer information om detta hittar du på evenemangskalender Länk till annan webbplats.. Här hittar du även mer information om andra quiz som arrangeras i vår kommun, till exempel Bok Quizet som biblioteket arrangerar i sommar.

Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och anpassar oss därefter. Nu senast har vi ju fått ställa in maj och juni-marknaderna. Vi återkommer med besked om julimarknaden första veckan i juni. Informationen läggs löpande ut på vår evenemangskalender på kommunens turistsida Länk till annan webbplats. och på våra sociala medier Länk till annan webbplats..

Även evenemanget Barnens Dag inväntar vi med besked kring. Nytt för i år är att det är Rädda barnen som tagit över huvudansvaret för arrangemanget och kommunen är medarrangör. Evenemanget är planerat till den 15 augusti.

Allsångskvällarna vi har haft sedan två år tillbaka, arrangeras numera av Svenska kyrkan också detta med kommunen som medarrangör. Det är två kvällar planerade, dels den 23 juni och den 25 augusti. Men under rådande läge är det inte möjligt att samla publik vid nere vid Nossebroscenen men det planeras att köras en digital sändning av allsångskvällen, åtminstone i juni. Mer information om detta läggs också ut i våra informationskanaler Länk till annan webbplats. när det närmar sig.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt