Läs mer

Dialogmötet om kollektivtrafiken

Många tog chansen att framföra sina åsikter och synpunkter

Under tisdagskvällen den 16 oktober genomfördes ett dialogmöte med intresserade besökare för att få fram åsikter och tankar kring kollektivtrafiken i kommunen. Ett stort tack till er som hade möjlighet att delta under dialogmötet!

Det gavs bland annat information om hur arbetet med kollektivtrafik bedrivs i kommunen. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige och ägs av Västra Götalandsregionen. De planerar och upphandlar kollektivtrafiken i regionen och kommunen har årligen möten med dem för att utveckla och få information om trafikläget. Vid dessa möten framför kommunen sina önskemål och synpunkter på kollektivtrafiken i kommunen.

Många besökare lyfte sina åsikter och en hel del synpunkter på rådande kollektivtrafik framfördes under dialogmötet, vilket nu kommer att sammanställas och framföras till Västtrafik. - Det är glädjande att det finns ett stort engagemang för frågan kring kollektivtrafiken. Det märktes på våra besökare och många tog chansen att framföra vad det tyckte under kvällen, säger Emelie Lidén, utredare på kommunen.

För dig som inte hade möjlighet att delta, kan du skicka in dina åsikter nedan. Du kan även kontakta Emelie Lidén på 0512-570 12 eller via epost.


Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt