Läs mer

Svårt att hitta rätt personal?

Behöver du rekrytera? Kom till Kompetenstorget i Nossebro!

En gång i månaden med start den 1 februari träffar du Arbetsförmedlingens företagsgrupp och Essunga kommuns näringslivschef och arbetsmarknadssekreterare på vårt nya Kompetenstorg i AME-huset på Järnvägsgatan 17 i Nossebro. Vi finns på plats för att hjälpa små och medelstora företag med frågor kring kompetensförsörjningen. Vi kan göra en behovsanalys av ditt företag och diskutera oss fram till den bästa lösningen tillsammans. Kanske är en rekryteringsträff vägen till att hitta nästa medarbetare?

Syftet med Kompetenstorget är också att skapa en bra yta för samverkan mellan kommun och Arbetsförmedlingen kring hur vi kan ta tillvara på den arbetskraftsresurs som finns och hur vi kan hjälpa de lokala företagen med kompetensförsörjning. Passa på och kom in och prata rekrytering, kompetensutveckling eller annat som rör personal/kompetensförsörjning , eller kom bara in och ta en fika och få reda på vad som är aktuellt.

Alla företag med verksamhet i Essunga kommun samt även personer på jakt efter intressanta jobb är välkomna till Kompetenstorget!

Fakta/Kompetenstorget
Öppet: 13.30-15.30, följande datum under våren 2018; 1 februari, 1 mars, 5 april, 3 maj och 7 juni.
Plats: AME-huset, Järnvägsgatan 17 i Nossebro

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt