Läs mer

Amiralen

Entreprenör eller företag erbjuds hyra nyrenoverade lokaler för befintlig eller nystartad verksamhet i centrala Nossebro

Bilden visar fastigheten Amiralen på Storgatan 1 i Nossebro

Vill du bo och verka på landsbygden? Vill du starta upp eller flytta din verksamhet till en vacker omgivning utanför storstaden? Välkommen till Amiralen i Nossebro! Vi har lediga lokaler som lämpar sig för verksamheter inom konsthantverk, snickeri, reklam, design, verkstad för hantverk/slöjd, ateljé, butik, försäljning mm.

Vi välkomnar andra kreativa idéer! Huset har under åren fungerat bland annat som brandstation, polisstation, badhus och kommunhus. Idag finns massage- och osteopatverksamhet samt besöksmålet "Retrolägenheten Andra våningen" en trerumslägenhet tidsenligt inredd från 1960-talet i huset. Målet är att fylla husets tomma lokaler med aktörer och näringsidkare.

Fastigheten Amiralen i Nossebro hittar man på Storgatan 1 belägen vid natursköna Nossan och den vackra stenvalvsbron precis intill. Fastigheten har en intressant historia och i huset har det bland annat inrymts kommunalkontor och brandstation en gång i tiden. Nu söker Essunga kommun entreprenörer eller företag som vill hyra lokaler för sin befintliga eller nystartade verksamhet i denna fastighet.

Några småföretagare verkar och huserar redan nu i en del av fastigheten och utanför finns en väl tilltagen parkeringsyta.

Det finns nu 2 stycken verksamhetslokaler i olika storlekar lämpade för service- och/eller tjänsteverksamhet, försäljning, paketering eller enklare tillverkning. Dessa är belägna i källarvåningen.

Här hittar du en planbeskrivning av Amiralens källarvåning. Pdf, 25.4 kB. (Pdf, 25.4 kB)

Vid intresse kontakta i första hand Essunga Bostäder,Evelina Aronsson 0512-572 29 , evelina.Aronsson@essunga.se

Källarlokalerna kommer har varit utställningsyta för konstföreningar, språkcafe m.m.

Intresseanmälan för kreativa Amiralen

Var med och väck liv i det gamla brandslangstornet vid Amiralen! I sommar finns det möjlighet för föreningar, företag, UF-företagare, privatpersoner och övriga att driva Pop Up-verksamhet i garaget vid det gamla brandslangstornet. Det kan vara till exempel vara lättare kaféverksamhet, försäljning och uthyrning av exempelvis trampbåtar/kanoter, men även kulturverksamheter i form av workshoppar, föredrag och utställningar.

Lokalen finns tillgänglig under juni-augusti, och du kan önska att få låna den i några enstaka dagar, en helg, en vecka eller flera veckor.

Har du en idé? Fyll i intresseanmälan nedan, där du kort beskriver vilken sorts verksamhet du vill bedriva, vilka datum du önskar hyra lokalen samt vilka öppettider du tänkt ha.

Pernilla Nilsson, 0512-570 30, pernilla.nilsson@essunga.se eller Jenny Pettersson, 0512-570 46 .

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 26 juni klockan 23.30.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt