Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Må Bra vecka 2019 - Kropp & själ i balans

Må bra-vecka 2019 i Essunga kommun

Må Bra vecka 2019 är ett samarbete mellan Folkhälsorådet och Essunga kommun i syfte att höja folkhälsan i vår kommun på ett spännande och roligt sätt.

Hela vecka 15 (8 - 14 april) arrangeras denna Må Bra veckan!

Nu är det åter dags för Må Bra vecka i Essunga kommun!
Vi uppmanar alla i kommunen, invånare, föreningar, företag, skola och barnomsorg att göra kul Må Bra saker denna veckan. Vi hoppas såklart att dessa Må Bra saker lever kvar resten av året.

Företag och föreningar är välkomna att lägga upp era evenemang i vårt Facebookevenemanglänk till annan webbplats som ni finner på Essunga kommuns FB-sida, så att alla ser vad som händer under veckan.

Detta arrangeras i kommunens och folkhälsorådets regi:

Torsdag 11 april kl.18.30 i Biograf Stjärnan i Nossebro, FULLT
Föredrag av Åsa Kadowaki -Har patienten alltid rätt i sina åsikter om sitt tillstånd? Har läkarna i praktiken avsagt sig sin kompetens att göra medicinska bedömningar och att bedöma patientens arbetsförmåga och när sjukskrivning är lämpligt och en korrekt åtgärd?

Fredag 12 april kl.16.00-19.00 Fredagsmys på Nossebrobadet med Helen Thyrvin, HT Helhetstanken, skrattinstruktör.

Hålltider:

kl.16.00 Mingel

kl.17.00 Skrattyoga föredrag

kl.17.45 Skrattyogan startar

ca. kl.19.00 Avslut och Italiensk buffe kan avnjutas, glöm inte anmäla om ni skall äta till badet, Tfn: 0512-570 43 eller info@nossebrobadet.se
Skrattyoga kl.17.00 med Helen Thyrvin, HT Helhetstanken, skrattinstruktör.
Visst är det härligt att få skratta. Kom och låt dig inspireras av andras härliga skratt. Du sover bättre, du får mer energi, du stoppar stressen och blir gladare. Du skrattar inte bättre om du tänker, men du tänker bättre om du skrattar. Haha blir aha! Skratt har många hälsovinster för dig och för dina relationer - både hemma och på jobbet. www.skrattyoga.selänk till annan webbplats. Anmälan går inte att göra mer!

Varmt välkomna

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt