Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Må Bra vecka 2018 - Kropp & själ i balans

Må-bra-vecka anordnas i Nossebro under vecka 15 2018

Må Bra vecka 2018 är ett samarbete mellan Folkhälsorådet och Essunga kommun i syfte att höja folkhälsan i vår kommun på ett spännande och roligt sätt.

Hela vecka 15 (9 - 15 april) är fullspäckad med Må-Bra-aktiviteter. Det blir lunchpromenader där alla kommuninvånare tar en promenad oavsett arbetsplats eller skola. Det blir även föreläsningar, både på Essunga folkbibliotek och i Nossebro skolas aula. Dessutom blir det tipspromenad med besök på Må Bra företag där företagen skänker vinsterna. En reklamkasse delas ut och i dessa kassar för företagen  chansen att medverka med reklam. Ett fullständig program kommer att publiceras längre fram.

Mässa lördag den 14 april

Under lördagen den 14 april anordnas en mässa i Nossebro skolas aula där företag och föreningar ställer ut och visar sina verksamheter. Det kommer serveras veggolunch, smaka på allt från Raw Food till, smoothies, snittar och alkoholfria drycker. Två deltagare får möjlighet att delta i en så kallad "Gör-om-mig", där foton på dem före och efter kommer att visas. Läs mer om detta och anmäl ditt intresse för att medverka i Gör-om-mig genom att klicka på den här länken. Mässan avslutas med en modevisning av Ainas kläder med sommarens mode. 

Här anmälar företag och föreningar sig till deltagande i Må-bra-veckan och till mässan

Sista anmälningsdag är den 16 mars klockan 23.30.
Det är gratis att delta på mässan, men kommunen äger rätt att vid många anmälningar välja ut företag och föreningar, för att få ett så varierat utbud som möjligt.
Lunchbiljetter köper ni från den 12 mars hos Ainas kläder för endast 100kr/person. För det får ni lunch, dryck, mingelmat samt smaka på massa smaskiga och nyttiga godsaker.


Uppge om ni bara vill delta i lördagens mässa eller om ni även vill anordna aktiviteter under veckan
Vilka dagar vill ni delta?  *
Multiple selection

Beskriv vad ni arrangerar, eventuella kostnader för deltagarna, vilka tider som gäller och övriga information
Vill ni delta i tipspromenad som arrangeras måndag - fredag?  *


Om ni deltar kan ni arrangera en aktivitet på ert företag/förening. Ni ska dock skänka ett pris till tipspromenaden oavsett hur ni väljer.

Behöver ni ett bord i aulan lördagen 14 april? *All övrig utrustning ansvarar ni själva för att ta med till mässan.
Vill ni lämna in reklam eller profilmaterial till en reklamkasse som kommer delas ut på mässan?  *


Er reklam lämnas i så fall senast den 3 april till kommunens reception. Lämna in minst 200 exemplar av er reklam. Överblivet material återlämnas efter mässan.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Kontakt