Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Må-bra-vecka i hälsans tecken!

Må Bra vecka 2018 är ett samarbete mellan Folkhälsorådet och Essunga kommun i syfte att höja folkhälsan i vår kommun på ett spännande och roligt sätt.

Må Bra vecka 2018 är ett samarbete mellan Folkhälsorådet och Essunga kommun i syfte att höja folkhälsan i vår kommun på ett spännande och roligt sätt.

Hela vecka 15 (9 - 15 april) är fullspäckad med Må-Bra-aktiviteter. Det blir lunchpromenader där alla kommuninvånare tar en promenad oavsett arbetsplats eller skola. Det blir även föreläsningar, både på Essunga folkbibliotek och i Nossebro skolas aula. Dessutom blir det tipspromenad med besök på Må Bra företag där företagen skänker vinsterna. En reklamkasse delas ut och i dessa kassar för företagen chansen att medverka med reklam. Ett fullständig program kommer att publiceras längre fram. Anmälan görs på den här sidan.

Mässa lördag den 14 april

Under lördagen den 14 april anordnas en mässa i Nossebro skolas aula där företag och föreningar ställer ut och visar sina verksamheter. Det kommer serveras veggolunch, smaka på allt från Raw Food till, smoothies, snittar och alkoholfria drycker. Två deltagare får möjlighet att delta i en så kallad "Gör-om-mig", där foton på dem före och efter kommer att visas. Läs mer om detta och anmäl ditt intresse för att medverka i Gör-om-mig genom att klicka på den här länken. Mässan avslutas med en modevisning av Ainas kläder med sommarens mode.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt